1404-04-15 01:23
78
0
94728
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه‌های گلستان:

حسینی شدن در همه ابعاد زندگی باشد

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان گلستان با اشاره به اهمیت نام و یاد سیدالشهداء(ع) در تمام ابعاد زندگی، بر بهره‌گیری از ظرفیت آن حضرت در اصلاح نماز و شفای بیماران تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، حجت‌الاسلام سید رضا طاهری در شب عاشورای حسینی در مسجد اباعبدالله الحسین(ع) ایرانمهر گرگان اظهار کرد: در خصوص وجود مقدس سیدالشهداء علیه‌السلام و عزاداری برای آن حضرت ما دستورات و روایاتی داریم. برخی چیزها فقط مختص به سیدالشهداست، از جمله آن استفاده از تربت سیدالشهداست.

وی با بیان اینکه نام سیدالشهداء(ع) باید در تمام ابعاد زندگی ما ظهور و بروز یابد، افزود: روایات داریم وقتی انسان نماز می‌خواند برخی به بالا نمی‌رسد. سارق‌ترین مردم کسی است که از نمازش کم بگذارد و کاهلی کند. نماز باید بالا برود و به جایگاه عالی برسد. در نماز مومن باید به معراج برود و حالت اتصال به خدا پیدا کند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان گلستان با تاکید بر لزوم اصلاح نماز، تصریح کرد: برای این منظور باید از ظرفیت سیدالشهداء استفاده شود. کسانی که از تربت استفاده می‌کنند نمازشان حجاب‌ها و موانع را کنار می‌زند و نماز بر نام سیدالشهداء دارای ارزش است و حسینی می‌شود.

طاهری با اشاره به جایگاه تربت کربلا، گفت: خوردن خاک حرام است فقط خوردن مقداری از خاک کربلا برای شفا یافتن اشکالی ندارد و آن خاک سیدالشهداست البته در صورتیکه اعتقاد به این خاک داشته باشد. خوردن خاک‌های سایر ائمه معصومین جایز نیست.

وی در پایان به توصیه آیت‌الله بهجت در این خصوص اشاره کرد و بیان داشت: آیت‌الله بهجت توصیه می‌کردند برای شفای مریض خاک تربت با آب زمزم به بیمار بدهند تا شفا پیدا کند.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.